Our partners

Wij geloven in de kracht van partnerschap. Met deze preferred partners werken we nauw samen om onze klanten de best mogelijke oplossing te geven.

 

Microsoft Microsoft is een leverancier van Microsoft Dynamics NAV wat een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing is, zeer geschikt om uw markten mee te bedienen. De oplossing zorgt voor gelukkige klanten, and het laat je bedrijf groeien. Microsoft Dynamics NAV levert een breed spectrum aan software voor je business inzichten die belangrijk voor jou en je klanten zijn.
Magento / E-Bay Meer dan 240,00 online verkopers vertrouwen op de kracht van Magento eCommerce software. Magento’s eCommerce platform geeft u de tools in handen om meer prospects aan te trekken, meer producten te verkopen en meer winst te genereren.
Airbytes / Mage B2B Met Airbytes hebben we een sterk partnerschap voor het aanbieden van standaard B2B functionaliteiten in Magento in de vorm van extensies. Denk aan complexe klant specifieke prijzen, multilogins extensie en multiple base unit of measures.
Blisss Bliss is our Dynamics NAV partner voor cloud oplossingen op NAV